top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverElleke Int Veen Werner

Het belang van een herinnerings kist - By Bineke - Trots met tranen.

www.bybineke.nl heeft mij gevraagd of ik voor haar website een blog wilde schijven over het belang van een herinneringskist. By Bineke maakt persoonlijke herinneringskisten aan de hand van jou eigen wensen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen hoe fijn het is om zo'n herinneringskist te hebben. Ook vertel ik hoe ik na het verlies van mijn zus mijn eigen onderneming gestart ben waarin ik kinderen begeleid en ondersteun tijdens de week van de uitvaart. Ben je benieuwd geworden? Klik dan op onderstaande link om de blog te lezen en een kijkje te nemen op de website van By Bineke.


https://www.bybineke.nl/a-60315767/happy-customers/herinneringskist-overlijden-trots-met-tranen/#description


Veel leesplezier!


Liefs, Elleke


Mijn persoonlijke herinneringskist gemaakt door By Bineke.

50 weergaven0 opmerkingen
bottom of page